Integritetspolicy - Esonpac

Integritetspolicy

Du kan ha fått information från Eson Pac via e-post av två anledningar. Om du redan finns i vår databas och vi vill att du tar del av information gällande en specifik händelse eller mässa, har vi skickat en enskild inbjudan via e-mail. Om du däremot anmält intresse för vårt nyhetsbrev blir du prenumerant och accepterar därmed att ta emot regelbunden information och erbjudanden från Eson Pac via e-post. Oavsett anledningen till att du fått information från Eson Pac, finns en hänvisning till hur du tackar nej till fler informationsmail via e-post längst ner i e-postmeddelandet.

Informationsinsamling
För att förbättra framtida kommunikation och utveckla våra tjänster samlar Eson Pac in statistik i samband med e-postutskicken. Det kan även hända att Eson Pac ber mottagaren om att lämna ut personlig information, t ex vid registrering eller deltagande i ett evenemang eller för att i framtiden få information tillsänt sig. När mottagaren överlämnar personlig information till Eson Pac kan det hända att vi använder denna för att få veta mer om mottagaren. Anledningen till att Eson Pac gör dessa registreringar är att vi vill utveckla bättre tjänster, och informera mottagare om nya tjänster och erbjudanden som kan intressera dem.

Hur använder vi information
Genom insamling av statistik erhåller Eson Pac information om vad som uppfattas som intressant för våra mottagare. Denna information används för att förbättra kommunikationen och skapa mer relevant information för våra mottagare.

Kontakt
Om du vill kontakta oss kan du nå oss på följande sätt:

Sales and marketing director

Eson Pac AB

e-post: info@esonpac.com